Start nieuwe cursus vanaf 29 oktober 2019

Terwijl de zomercursus voor beginners reeds voorbij is en die voor gevorderden op zijn einde loopt, staat de najaarscursus van 14 lessen alweer voor de deur. Voor belangstellende twijfelaars is er op 22 oktober 2019 a.s. een introductieles met uitleg over de te volgen lessen en gebruikte lesmethode. Daarin kunt u al uw vragen over de cursus stellen en een korte kennismaking doen met de Indonesische taal. Mocht u al (wat) gevorderd zijn, dan is er een mogelijkheid om uw startersniveau voor de gevorderde cursus te bepalen en uw persoonlijke taaldoelen te bespreken.

Dus voelt u zich gemotiveerd om te beginnen met het leren van het Indonesisch of uw taalniveau hiervan te verbeteren, ayo, marilah ke palajaran Bahasa Indonesia!

Overige informatie

Startdatum: dinsdag 29 oktober 2019 in Den Haag. De gratis proefles voor een kennismaking wordt gegeven op dinsdag 22 oktober 2019 aanstaande van 19.00 – 20.30 uur. De cursus vindt plaats bij minimaal 4 cursisten. I.v.m. de reservering van de zaal is het belangrijk om u vooraf voor de proefles op te geven. Bel 06-29335031 of mail naar bahasaindonesia.dwibhumi@gmail.com

Tijden:

Beginners (A0-A1): 19.00 – 20.30 uur

Intermediate/ Gevorderd A1-A2 en A2 en hoger): 20.30 – 22.00 uur

Locatie:

Buurtcentrum Het Klokhuis, Celebesstraat 4 in Den Haag

Cursusbedragen:

Beginners- en Intermediatecursussen (A0-A2): 225 euro (excl. boeken)

Gevorderden (A2-B1 en B1-B2): 250 euro (excl. cursusmateriaal)

De cursussen bestaan uit 14 lessen. Één les duurt 1,5 uur.

Literatuur:

A0-A1: Rahman Syaifoel – Basiscursus Indonesisch, Tekst- en Oefenboek (59,90 euro)

A1-A2: Rahman Syaifoel – Belajar Bahasa Indonesia (39,90 euro)

Overig:

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een groepsles op locatie te volgen dan is er nog de mogelijkheid voor het volgen van privélessen. Dit kan bij u thuis of een door u gekozen locatie. Tijden zijn dan op afspraak. Voorwaarde voor privéles is dat het in de regio Haaglanden moet zijn. De prijs is 30 euro per les (excl. reiskosten en lesmateriaal).

Contact:

Michael Willé, T: 06-29335031, E: bahasaindonesia.dwibhumi@gmail.com

Geen zin in een klassikale cursus of privéles op locatie of is Den Haag te ver? Probeer dan een cursus Bahasa Indonesia via Skype.

Informatie en opgeven kan telefonisch via 06-29335031 of per e-mail: bahasaindonesia.dwibhumi@gmail.com

.